DE KRACHT VAN KNOFLOOK

DE KRACHT VAN KNOFLOOK

Oude beschavingen gebruikten de knoflook al in diverse rituelen en gerechten. Ook in de verzorging van huid en haar heeft de knoflook eeuwenlang een belangrijke rol gespeeld. Zelfs in onze moderne tijd is de knoflook in veel culturen niet weg te denken en dat zal ook niet snel gebeuren. THALIA introduceert daarom vernieuwde producten op basis van knoflook om op een geheel nieuw niveau te kunnen genieten van de kracht van knoflook. Geroemd om de vele antivirale en medicinale eigenschappen en heilzaam tegen o.a eczeem en haaruitval.

Knoflook en Ginseng Zeep blok 150 gram
De helende knoflook-, honingextracten in de knoflookzeep worden in nauwkeurige processen samengebracht tot een werkzaam middel om huid en haar te ondersteunen. Het meest opvallende aan de knoflookzeep van THALIA is de prettige, neutrale geur. Het bestanddeel dat verantwoordelijk is voor de penetrante knoflookgeur is tijdens de ontwikkeling in het laboratorium geïsoleerd. Op deze manier is het mogelijk om de rijke extracten van knoflook optimaal te gebruiken zonder de kenmerkende geur.

De essentiële knoflookolie bevat hoge concentraties van o.a koper, zink, vitamine B & C, zwavel en IJzer. Met name de zwavel in knoflook is verantwoordelijk voor een betere doorbloeding. Door de knoflookzeep met masserende bewegingen aan te brengen en vervolgens in te laten werken wordt de werking geactiveerd. Knoflookzeep bevat verder ook eigenschappen die het vrijkomen van Dihydrotestosteron (DHT) tegengaat. (Dit mannelijke hormoon wordt geassocieerd met haarverlies.) 

Ook tegen huidaandoeningen als eczeem is de knoflookzeep ideaal om klachten te verzachten en verminderen. Masseer de zeep plaatselijk of over het gehele lichaam in gedurende 3-5 minuten en spoel het vervolgens weg met water. Het resultaat dat je kunt verwachten is een schone en verzorgde huid die zijdezacht aanvoelt vanwege de voedende en kalmerende eigenschappen. De knoflookzeep van THALIA is vrij van dierlijk vet, SLS, SLES, natrium en parabenen. Het is een verrijkende toevoeging aan elk verzorgingsritueel. 

Alle ingrediënten in de knoflookzeep worden met de grootste zorg geselecteerd om een product van topkwaliteit aan te kunnen bieden.

>>> Probeer nu de Knoflook en Ginseng Zeep uit en ervaar het zelf!

Knoflook en Ginseng Shampoo
Klinische studies ondersteunen de effectiviteit van ginseng als hulpmiddel tegen haarverlies. Gecombineerd met knoflook wordt de werking gemaximaliseerd. THALIA introduceert deze milde shampoo met krachtige werking om de haargroei te stimuleren. Net als de andere verzorgingsproducten die verrijkt zijn met knoflookextracten is in de Knoflook & Ginseng shampoo de geur van knoflook geïsoleerd. Hiervoor in de plaats kun je genieten van een verfrissende, neutrale geur. 

De geconcentreerde ginseng extracten zijn een rijke bron van aminozuren, vitamines en natuurlijke enzymen die het haar vanaf de haarwortel versterken. Door de antimicrobiële en schimmelwerende eigenschappen van knoflook en ginseng wordt de hoofdhuid optimaal gereinigd en gerevitaliseerd. De ginsenosides van ginseng helpen het lichaam op een natuurlijke manier ontspannen, verbeteren de doorbloeding in de schedel en dragen op deze wijze bij aan een betere haargroei. De actieve ingrediënten in ginseng staan bekend om de vele positieve effecten die ze hebben op de haarzakjes. 

Masseer de shampoo in vochtig haar en laat het 5 minuten inwerken. Spoel het vervolgens uit met water. Gebruik gerust dagelijks de Knoflook & Ginseng shampoo voor een gezonde en volle haarbos. Bij regelmatig gebruik worden de positieve resultaten duidelijk zichtbaar.

>>> Probeer nu de Knoflook en Ginseng Shampoo uit en ervaar het zelf!

                                             WAT IS JOUW ERVARING MET KNOFLOOK PRODUCTEN?

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code