Blackseed oil - 120 ml Bekijk groter

Blackseed oil - 120 ml

Nieuw

Merk: Sweet Sunnah 

Inhoud: 120 ML

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 9 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 9 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,45 €.


18,00 €

Meer informatie

Sunnah Center: Blackseed (zwarte zaad) staat ook bekend onder zijn wetenschappelijk naam: Nigella Sativa. Ook wordt het wel zwart komijn genoemd of korianderzaad.

Deze volledig natuurlijke Blackseed olie wordt verkregen door middel van koude persing. Koudgeperste oliën behouden hun natuurlijke smaak en voedingswaarde.

Productieprocessen gebaseerd op verwarming daarentegen verhogen de opbrengst, maar verliezen tijdens de persing veel van hun voedingswaarde door de ontstane warmte. Om die reden is koudgeperste olie zeldzamer en duurder, maar ongetwijfeld van hogere kwaliteit.

Er zijn vele wetenschappelijke studies die aantonen dat de Blackseed een helende en verlichtende werking heeft op luchtwegen en het spijsverteringskanaal. Dat komt onder andere door de hoge concentratie aan vetzuren, welke niet door ons lichaam worden aangemaakt. Deze zijn van groot nut tegen ademproblemen, een hoog cholesterolgehalte, huidaandoeningen, tumoren, darmklachten (zie ook onze ontgiftingskuur) en nog veel meer. Bovendien heeft Blackseed een preventieve werking door het versterken van het immuunsysteem.

Er is een authentieke overlevering waarin de profeet (vrede zij met hem) zegt: ‘Blackseed is een remedie tegen elke kwaal, behalve de dood’’.

Bevat 120 ml.

Reviews

Schrijf een review

Blackseed oil - 120 ml

Blackseed oil - 120 ml

Merk: Sweet Sunnah 

Inhoud: 120 ML

Schrijf een review

29 Andere producten in dezelfde categorie: