De status van Kennis & de geleerden
De status van Kennis & de geleerden
De status van Kennis & de geleerden
De status van Kennis & de geleerden

De status van Kennis & de geleerden

00253
€ 10,00
Inclusief belasting

Auteur: Muhammad b. Umar b. Salim Bazmul

    Pagina's: 182

      Uitgeverij: Albaseerah

        Kaft: Softcover

          ISBN:

          Weet beste broeder -moge Allah mij en jouw succes schenken in hetgeen waar
          hij van houdt en tevreden mee is- dat hte doel van deze richtpunten een bevestiging is in het vasthouden aan de geleerden, om van te nemen en je toe te wijden aan hun zittingen.
          Want de zittingen van de geleerden bezorgen wijsheid, met hun handelingen worden de onachtzame (mensen) berispt. En zij (de geleerden) zijn beter dan de aanbidders en hebben een hogere status dan de asceten. Hun leven is een buit en hun dood is een ramp.
          Zij herinneren de onachtzame en onderwijzen de onwetende. Men hoeft geen kwaad noch slecht van hen te verwachten. Zij zijn lantaarns van de dienaren en het lichtbaken van eht land, zij zijn de kracht van de Ummah, de fontein van wijsheid en de ergernis van de Satan, Middels hun leven de harten van der mensen van waarheid op en sterven de hartenvan de mensen van afwijking.
          Hun voorbeeld op aarde is zoals het voorbeeld van de sterren in de hemel. Zij (de sterren) geven leiding in de donkerte van de nacht op land en zee. Wanneer de sterren verdwijnen raakt men in verwarring en wanneer de duisterins verdwijnt (en zij tevoorschijn komen) kunnen zij weer zien...

          No reviews

          Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

          Product added to wishlist
          Product added to compare.

          Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.