Cursus Arabisch deel 1 Bekijk groter

Cursus Arabisch deel 1

Nieuw

Auteur: Dr. V. 'Abdur-Rahiem
Uitgeverij: Barakah
Uitvoering: Soft Cover
ISBN: 9789492503022
Pagina's: 192

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 6 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,30 €.


12,00 €

Meer informatie

Sunnahcenter: CURSUS ARABISCH voor Nederlandssprekende studenten is een veelomvattende en populaire lessenreeks voor het leren van Qor'aanisch en traditioneel Arabisch, oorspronkelijk ontworpen en onderwezen aan de beroemde islamitische Universiteit van Medina.
De boekenreeks faciliteert het leren van de taal voor niet-Arabischsprekende studenten vanuit de hele wereld. Door de jaren heen heeft de reeks het mogelijk gemaakt voor studenten om het Arabische taal machtig te worden en profijt op te doen bij het bestuderen van verschillende wetenschappen, zoals Qoráanische exegese, hadith, fiqh,  sierah, geschiedenis en klassieke en moderne Arabische literatuur.

 

  • De boekenreeks is beknopt (bestaande uit slechts drie boeken) maar is qua inhoud veelomvattend.
  •          De reeks combineert moderne Arabische vocabulaire met islamitische terminologie, zoals die te vinden is in de Qor’aan en de Soennah.
  •          De reeks behandelt alle belangrijke Arabische grammaticale regels op de manier waarbij de student meer doet dan alleen regels in het hoofd stampen.
  •          De reeks helpt de student met het begrijpen van honderden verzen uit de Qor’aan, Ahaadieth, Arabische parabels en poëzie.

Dr. V. ‘Abdur-Rahiem behaalde zijn doctoraat Arabisch aan de Al-Azher Universiteit te Cairo, en heeft meer dan vier decennia het Arabisch onderwezen. Hij was voor een lange periode een ‘principal lecturer’ Arabisch voor buitenlandse studenten aan de islamitische universiteit van Medina.

Hij heeft de moderne leermethode gecombineerd met het klassieke leersysteem, en heeft de dezelfde stijl toegepast in deze lessenreeks in combinatie met een levendige en bruisende taal middels voorbeelden uit het alledaags Arabisch en het Arabisch in de Qor’aan en ahaadieth.

Reviews

Schrijf een review

Cursus Arabisch deel 1

Cursus Arabisch deel 1

Auteur: Dr. V. 'Abdur-Rahiem
Uitgeverij: Barakah
Uitvoering: Soft Cover
ISBN: 9789492503022
Pagina's: 192

Schrijf een review

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook:

10 Andere producten in dezelfde categorie: