Catalogus

Kleur

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Kleding

Hier vindt u onze aanbod aan islamitische kleding voor mannen, vrouwen en kinderen.

Kleding Er zijn 114 producten.

Subcategorieën

 • Dames
 • Hoofddoeken

  Een hoofddoek voor iedere gelegenheid

  De ene keer heeft u zin in zwart, de andere keer juist in een vrolijke uitbundige kleur. Lila bijvoorbeeld of roze en geel. Wij bieden voor ieder moment een hoofddoek die helemaal past bij uw kleding en dag. Zo hebben wij veel verschillende kleuren sjaals in het assortiment opgenomen, voor volwassenen, tieners en kinderen.

  Hoge kwaliteit
  De hoofddoeken en sjaals in onze collectie zijn van hoge kwaliteit. 100% crepe bijvoorbeeld of van ultrazacht chiffon. De doeken zijn soepel, zodat u ze kunt dragen zoals u dat wilt. Dankzij de grote formaten is het zelfs mogelijk om de doeken zowel om het hoofd als om de schouders te dragen. 

  Kies voor kleur
  Zwart past natuurlijk overal bij en is een chique kleur die u kunt dragen tijdens een feestje of gewoon als u aan het werk bent. Maar een beetje kleur toevoegen, maakt uw outfit een stuk gezelliger. Wanneer u bijvoorbeeld zwarte kleding draagt, combineert u dit dan eens met een gele, turquoise of juist roze hoofddoek. U zal zien dat uw outfit er meteen heel anders uit ziet. Of kies voor een kleur die past bij een blouse, jurk of ander kledingstuk. Zo maakt u uw outfit helemaal compleet. Wij hebben verschillende merken sjaals en doeken in het assortiment die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren. Ook uw lievelingskleur zit erbij.

  Verhullende kleding
  Bent u op zoek naar een doek die meer verhullend is? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. We hebben originele Niqab hoofddoeken in verschillende modellen, maar ook Ghimar met rok in een bijpassende kleur of een Ghimar hoofddoek die helemaal tot op uw heupen valt. Of kies voor een cape met rok combinatie. Deze hebben wij ook voor kinderen in vrolijke kleurtjes.

  Comfortabel
  Alle hoofddoeken en andere kledingstukken zijn zeer comfortabel en ruim vallend. Bij de rokken wordt netjes aangegeven wat de verschillende maten zijn. Heeft u vragen over de hoofddoeken en kleding in ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op.

 • Heren

  Hier vindt u onze aanbod aan islamitische kleding voor mannen. De aanbevelenswaardigheid van het dragen van een Qamies en witte kleding: Overgeleverd door Oem Salamah radiyallahu anha: ''Het meest geliefde kledingstuk bij de boodschapper van Allah sallallahu aleyhi wa sellem was de Qamies.''(Riyadoes Salihien hadieth 789, At-Tirmidhie en Aboe Dawoed). Overgeleverd door Ibn Abbaas radiyallahu anhoe dat de boodschapper van Allah sallallahu aleyhi wa sellem zei: ''Draag witte kleding want het is het beste van jullie kleding en wikkel jullie doden erin.''(Riyadoes Salihien hadieth 779, At-Tirmidhie en Aboe Dawoed)

 • Kinderen
 • Woedoe Sokken

  Hier vindt u onze aanbod aan Woedoe sokken!

 • Baby
  Hier vind u ons aanbod van islamitische kleding voor de baby!
 • Accessoires
per pagina
Toont 1 - 24 uit 114 items
Toont 1 - 24 uit 114 items